Новини

Ліам Пейн поділився фрагментом кліпу на пісню «Familiar» із Джеєм Бальвіном

2 мая 2018

Учасник One Direction повідомив у соцмережі, що представить повну версію кліпу 4-го травня. А поки переглядаємо дев’ятнадцятисекундний тизер. Починається він із виду на нічний мегаполіс із висоти, а потім перетікає у запальну вечірку. Серед слів, які лунають у пісні, чутно такі: «Про що ти думатимеш цього вечора? Дозволь мені бути тим, хто заповнить його».

Це не перший ролик, який супроводжує трек. Раніше виконавці представили вертикальний кліп на Спотіфаї. У тому відео компанію співакам також склала група гарячих леді. Іще в мережі раніше виклали лірик-відео на композицію.

Пісню «Familiar» оприлюднили 20-го квітня. Вона одразу здобула любов шанувальників і музичних критиків. Майк Найд із «Idolator» зазначив, що композиція може стати найкращим із нинішніх треків Ліама, а Раян Гоутон із «Digital Spy» вважає, що вона може потягатися з «Despacito».

Цей трек – четвертий сингл із сольного дебютника Пейна, назва та дата видання котрого поки невідомі. Перед цим артист представив «Kind of Beautiful», «Bedroom Floor», «Tell Your Friends» і «Strip That Down» із Quavo, учасником гурту Migos.

Про альбом відомо небагато. Продюсер Стів Мак раніше сказав, що це буде платівка, яку запам’ятають. «У ній хіт прямуватиме до іншого хіта, а потім – до ще одного хіта. У моєму розумінні це – найкращий альбом», – мовив Стів.