Новини

Ліам Пейн розпочав терапію після того, як кінець One Direction «збив його з ніг»

5 ноября 2019

26-річний співак здобув славу як учасник британського бойзбенду, котрий розпочав невизначену перерву 2016 року. Відтоді він став успішним і як сольний артист, але під час нового інтерв’ю з «GQ Hype» визнав, що йому довелося пережити важкі часи. Ліам навіть звернувся по допомогу до професіонала.

«Я ходив на терапію кілька років після відходу від гурту. Мене наче збило з ніг, і я просто не міг зрозуміти, що мене засмучує. Тож моя команда почала шукати когось, хто зможе мені допомогти. Я просто намагався зрозуміти себе. Це був такий дивний хід життя, і тоді, коли вимикач вимикається, ти залишаєшся під’єднаним до власних пристроїв», – пригадав Ліам.

Ліам додав, що він йому було складно пережити «цю справді дивну фазу», коли гурт припинив діяльність, оскільки він «не знав, що буде далі».

Артист поділився подробицями про непростий період:

«Перший сеанс терапії – і я такий: «Навіть не знаю, що мені подобається, не знаю нічого про себе». Було вельми страшно. Я боявся думати про те, наскільки далеко просунулася моя кар’єра, і які в неї перспективи. Ви можете сказати: «Хто боїться успіху?» Але ось до чого це часом призводить. Успіх спонукає пишатися собою. А коли я програю – більше зосереджуюся».

Потім Ліам прийняв рішення стати тверезим, і протягом року дотримувався цього правила. При цьому Пейн визнав, що досі намагається знайти баланс «між тим, щоб твариною на вечірках і твариною в тренажерній залі».