Новини

Ліам Пейн розповів, що на піку слави One Direction його охопила депресія

24 ноября 2017

Бути успішним – не завжди означає бути щасливим, це на власній шкурі відчув Ліам Пейн. Виконавець поділився, що він часто був змушений вдавати піднесений настрій перед виступами.

«Я не зміг би дати стільки шоу, скільки дав, якби завжди був би щирим, якби я був виключно щирим, – зазначив артист у коментарі для «The Sun». – Вихід на сцену з натягнутою щасливою усмішкою та спів пісень, чесно, часом нагадувало як начеплений костюм, за яким не видно, що ж відбувається всередині».

Ліам додав, що в учасників групи не вистачало часу на святкування свого успіху, оскільки вони були постійно зайняті:

«Ми працювали без упину та навіть не зосереджувалися на досягненнях, і, гадаю, це зрештою й призвело до кінця. Усе мало такий вигляд: «О, ви щойно виграли три премії, але дотримуєтеся розкладу та їдете на наступне місце».

Ситуація в результаті вилізла гурту боком, коли він 2015-го скасував концерт у Белфасті. Тоді Ліам постраждав од панічного нападу.

Зірковий татусь завершив свою розмову з представниками ЗМІ заявивши, що початок творчої перерви був найкращим рішенням для гурту, навіть якщо цей вибір викликав сумніви багатьох фанів. «Нам потрібен деякий час, щоб одпочити один від одного. Нам потрібне запевнення, щоб знову це полюбити, а не просто виконувати роботу. Тепер я геть інша людина, яка має зовсім інший підхід до цього», – підсумував Пейн.