Новини

Ліам Пейн веде перемовини про роль у фільмі Стівена Спілберга

26 сентября 2018

Як повідомляє британська газета «The Sun», колишній учасник One Direction може стати співочим героєм кіно, знімання котрого розпочнуться наступного року.

«Агентові з кастингу доручили знайти співака віком від п’ятнадцяти до двадцяти п’яти, який зможе танювати й одночасно говорити за сценарієм, – зазначило джерело. – Ліам розглядає моживість працювати зі Спілбергом як цікаву перспективу, від якої гріх відмовлятися».

Кажуь, що артист у фільмі приєнається до банди «Ракети» (в оригіналі – «Jets»), яка протистоїть банді «Акули» («Sharks»).

Проте в Ліама, попри його зірковий статус, є кілька серйозних конкурентів на роль. Один із них – колишній одногрупник Гаррі Стайлс, котрий торік вразив критиків своїм акторським хистом у фільмі «Дюнкерк».

Мюзикл «Вестсайдська історія» із музикою Леонарда Бернштейна та словами Стівена Сондгейма вперше показали на бродвейській сцені 1957 року. У ньому зіграли Ларрі Керт, Керол Лоуренс, Чіта Рівера та Девід Вінтерс. Кіноадаптацію вистави підготували 1961-го. У ній взяли участь Наталі Вуд, Ріта Морено та Річард Беймер. Стрічка зібрала десять оскарів, включаючи нагороду за найкращий фільм.

Спілберг останнє п’ятнадцятиріччя старався закріпити за собою права на переробку стрічки, яка має стати першим м’юзиклом у його кар’єрі. Кінотворець розповів 2016 року в інтерв’ю «The Hollywood Reporter», що мріяв про створення цього фільму десятиріччями.