Новини

Лист Тупака, у котрому той повідомив Мадонну про розрив стосунків, нарешті піде з молотка

11 июля 2019

Медж і Тупак Шакур зустрічалися протягом дев’яностих, але тільки останніми роками співачка публічно заговорила про їхні стосунки. Поп-королева ревно блокувала продаж частини речей, пов’язаних із нею та покійним репером. Але тристорінковий рукопис зрештою продадуть на аукціоні посередництвом компанії «Gotta Have Rock & Roll».

Інтимна записка була частиною колекції особистих речей, які придбала колишня подруга гітмейкерки «Vogue» Дарлін Лутц. Лутц раніше намагалася продати речі, але співачка позвалася на ту до суду, наполягаючи на тому, що її статус знаменитості «не усуває мого права на дотримання моєї приватності, у тому числі стосовно особистих речей».

Але суддя відхилив позов, оскільки знайшовся документ, підписаний Мадонною ще 2004 року. В останньому зазначено, що співачка не позиватиметься на колишню подругу.

У рукописному листі від 15-го січня 1995 року репер зазначив, що його образ постраждає від роману з білою жінкою. Шакур написав:

«Чи можеш ти це зрозуміти? Якщо тебе заскочать із чорним, це не зашкодить твоїй кар’єрі. У разі чого – тебе просто сприйняли б як людину, відкриту до нового, яка вміє здивувати. Але для мене, принаймні якщо говорити про те, як мене сприймали раніше… Я відчував, нібито от-от зраджу половину тих, завдяки кому я став тим, ким я є. Я ніколи не хотів тебе образити».

Очікується, що бажаний лот принесе продавцям чимало грошей. Початкова ставка – сто тисяч доларів. Прогнозують, що за лист удасться виручити понад триста тисяч. Частину виручки спрямують на breastcancer.org, оскільки Лутц сама вижила після раку молочної залози.

Торги почнуться онлайн 17-го липня.