Новини

LOBODA показала закадрове відео зі знімання кліпу «Случайная»

21 сентября 2017

Через три тижні після гучної прем’єри кліпу нове відео Світлани Лободи подивилися понад десять мільйонів шанувальників співачки, зрівнявши рахунок з лірик-відео треку, яке з моменту його презентації прослухали десять мільйонів разів. Такий показник серед зірок вітчизняного шоу-бізнесу є рекордним. Також кліп потрапив у тренди YouTube тринадцяти країн: України, Росії, Казахстану, Білорусі, Туреччини, Польщі, Грузії, Молдови, Латвії, Литви, Фінляндії, Італії та Німеччини, посівши друге місце розділу «Найкраще відео YouTube» за тиждень, повернувши трек «Случайная» на перші місця чарту iTunes, і зібрав понад один мільйон пошукових запитів популярного відеохостингу з моменту прем’єри пісні.

За іронією долі, реальна історія, яка сталася зі співачкою незадовго до знімання і лягла в основу сюжету кліпу, повторилася на знімальному майданчику. Крім інциденту з Rolls-Royce Phantom, ціна якого могла покрити витрати на створення більше двадцяти відеоробіт, серед масовки виявилися справжні мисливці за сенсаціями. За словами Нателли Крапівіної, ніхто з команди артистки не підозрював, що запрошені актори можуть насправді бути папараці.

Нателла Крапівіна, режисер і продюсер: «Через кілька днів в інтернет полізли фотографії зі знімального майданчика, і ми зрозуміли, що у деяких хлопців з масовки в руках були дійсно камери, а не муляжі».

Однак найбільша складність, з якою довелося зіткнутися знімальній групі, досить банальна — щільний гастрольний графік артистки. Через що робочий процес довелося скоротити до однієї доби.

LOBODA: «За задумом, нам потрібно було мінімум два дні, а за фактом, мали тільки один. Але коли я дивлюся результат, розумію, що все було не дарма. Адже таким рівнем адреналіну, який був присутній у кожному з членів команди, просякнутий весь кліп. Ти дивишся його як кіно, як справжню драму».

Також найбільш уважні шанувальники Світлани розгледіли в одному з акторів, який зіграв роль ведучого новин, українського журналіста і ведучого конкурсу «Євробачення-2017» Володимира Остапчука.