Новини

LOBODA завітала до Ізраїлю

21 сентября 2017

30 травня на честь свята Шавуот відбувся єдиний концерт LOBODA в Ізраїлі. Світлана прилетіла до Тель-Авіва в межах міжнародного туру «H2LO» із презентацією ювілейного альбому.

За три години до початку шоу біля входу на концертний майданчик утворилася довга черга шанувальників, повідомляють представники виконавиці.

Світлана Лобода вирішила не обмежувати свій візит до Ізраїлю самим виступом. Перед концертом артистка вирушила до Єрусалима, щоб відвідати головні релігійні святині.

Виконавиця сходила до Стіни плачу, на якій віряни залишають записки з побажаннями та молитвами. Також артистка побувала в Храмі Гробу Господнього, де помолилася біля кам’яної чаші, котра відома як «Пуп землі», і прогулялася історичним центром міста.

«У наш непростий час найважливіше – зберегти зв’язок із небом. Кожен день, якою втомленою я не була б, знаходжу кілька хвилин для молитви. У Єрусалимі така концентрація енергії, що віра у диво здається непорушною. А для мене диво сьогодні – це мирне небо над головами людей, це – благородність і доброта стосовно кожної людини. Любов породжує любов. І в тому, хто любить, – Бог», – прокоментувала свій візит Світлана.

 

Після виступу виконавиця попросила відвезти її до моря. Усамітнені прогулянки по узбережжю давно стали особливим ритуалом для Світлани: у якій би частині світу не відбувалися концерти співачки, до або після виступу LOBODA завжди знаходить час, щоб залишитися наодинці з морською стихією.

Найближчі концерти виконавиці заплановані в Казахстані, Франції, Швейцарії, Азербайджані, США та Канаді.