Новини

LOVE IT ритм: головна музична прем’єра року від MONATIK!

17 мая 2019

Відкриваючи низку гучних релізів синглів з початку минулого року, MONATIK заявив про вихід третього сольного альбому “LOVE IT ритм”. Презентація відбулася одночасно на всіх цифрових майданчиках напередодні масштабного Stadium Show, запланованого на 1 червня на НСК “Олімпійський”.

“LOVE IT ритм” наповнений 20 треками, а також INTRO і OUTRO частинами. Починаючи з презентаційного INTRO, артист занурює слухача в історію, яку той із ним проживає на одному подиху. З кожним наступним треком, інтерпретація абсолютного свіжого музичного бачення артиста стає нескінченно відвертою і щирою.

За особистістю MONATIK впевнено закріпився образ музичного генія, що веде танцювальну поп-музику у своєму, абсолютно новому напрямку, задає їй особливий ритм. Музичний ряд “LOVE IT ритм” — це шлях артиста від самого початку, обшитий аномальною кількістю, захованих у шарах, музичних “хуків”.

У плейлисті “LOVE IT ритм” є кілька анонсованих раніше бенгерів, чотири дуету з артистками, які представляють собою зріз сучасного українського шоу-бізнесу (класицизм — Ніна Матвієнко, принцеса поп-музики — Надя Дорофєєва, хіп-хоп “пушка” — Alyona Alyona і неогранений талант, що пробивається до світла (яких у нас дійсно багато) — Lida Lee).

Занурившись на 1 годину 5 хвилин у світ музики MONATIK, ми проживаємо істинний катарсис, ідемо від повсякденної рутини. Це не просто номерний реліз артиста. Це важливий етап, який визначає розвиток поп-музики на найближчий час, і є, безумовно, найважливішим щабелем у розвитку MONATIK.

Ловіть ритм на Apple Music

Ловіть ритм на Google Play