Новини

М1. Доступні оновлення

21 сентября 2017

Свого часу, у 2002 році М1 першим серед ефірних каналів почав використовувати формат PAL з кодуванням звуку Nicam Stereo. З 1 листопада М1 розпочинає мовлення у форматі 16:9, те саме відбудеться і з мовленням каналу М2.

Але головні зміни торкнуться сітки мовлення М1. З нової студії каналу щодня з вівторка по суботу і протягом усього дня виходитимуть прямоефірні програми.

«Guten Morgen», одна з найстаріших і найвідоміших програм каналу, і «Поп-конвеєр» отримають нове дихання і значно збільшать час в ефірі. Денний ефір також зазнає змін. Загалом на глядача чекає 12 годин прямого ефіру щодня.

Найбільш неочікуваним для глядачів каналу будуть інформаційні випуски, які торкатимуться не лише шоу-бізнесових подій.

Ранковий блок: вівторок — субота з 8:00 до 12:00

Розпочинає ефір ранкове шоу «Guten Morgen». Удвічі більше новин, удвічі більше музики, удвічі більше ведучих. Чотири години музики і інформації: новини, затори на вулицях Києва,  погода, гороскопи, спеціальні рубрики від ведучих: «МодNick», «ФФ. Фітнес-фішечки», «Кіноафіша» та «А он мне нужен».

День на М1

Удень ми продовжуємо знайомити з найуспішнішими кейсами молодих та активних людей в «Старт-UP Show з Nescafe 3в1». Згодом весь проміжок з 13:00 до 17:00 буде наповнений живим спілкуванням з глядачами.

Вечірній блок: вівторок — субота з 18:00 до 22:00

Вечірній ефір заповнюватиме «Поп-конвеєр Шоу». Все про те, як, де і коли розважається українська молодь, цікаві події, презентації та прем’єри. 

На М1 продовжать своє яскраве життя  фешн-гід «Моя Профешн» та улюблені хіт-паради: «21+», «Хуліганський чарт», «Золотий грамофон», «Головний хіт-парад країни», «5 случайных», «Dance Parade від Kiss FM на M1». З’явиться новий, «Модний хіт-парад».

Ведучі

Щоранку з вами будуть прокидатися Даша Коломієць, Оля Цибульська, Денис Христов та Нікіта Добринін. Четвірка ведучих «Guten Morgen» зроблять твій ранок неймовірно позитивним. У денному ефірі залишаються MR. Sunny та Лавіка. Вони й надалі знайомитимуть глядачів із новинками стартапів. Естафету вечірнього прямого ефіру продовжуватимуть нові обличчя: Андрій Трушковський, Олег Кензов, Міла Єрємєєва та розкішна білявка Поліна Логунова.

«Время требует перемен. У наших молодых и модных зрителей давно работают новые телевизоры формата 16:9, и я представляю себе, какое это мучение наблюдать черные полосы по бокам экрана, или еще хуже — видеть расплывшиеся лица и фигуры ведущих и артистов. О сложностях перехода говорить много не буду — мы готовились к этому более  полугода, работали и с производителями видео, и с рекламодателями, и рады, что в конце концов всё получилось»,— коментує генеральний директор М1 Валентин Коваль.

«Но более всего перемен требует контент. И мы попробуем сделать то, чего никогда не делали музыкальные каналы. Мы предложим всем, кто любит музыку, еще и ощущение причастности к сегодняшнему дню страны и мира. Уверен, это у нас получится»,— додає Валентин Коваль. 

Окрім кардинальної зміни студії каналу, традиційно в новому сезоні телеканал оновлює графіку. Телевізійний дизайн, за який М1 не один раз отримував найголовнішу телевізійну нагороду «Телетріумф», у цьому сезоні стає ще більш динамічним та ще більш яскравим. «Це буде феєрично!» — так прокоментував генеральний продюсер М1 Сергій Перцев.