Новини

М1 переносить проведення грандіозного шоу “M1 Music Awards” у київському Палаці Спорту на наступний рік

24 июня 2020

Це не означає, що всі яскраві шоу-бізнесові досягнення 2020-го залишаться непоміченими чи чекатимуть свого “зіркового часу” цілий рік. Нагородження статуетками премії відбудеться! Як саме проходитиме оголошення підсумків музичного року — організатори поки що тримають у таємниці. Але точно відомо, що артисти отримають заповітні відзнаки у День святого Миколая, 19 грудня 2020 року. П’ятірки номінантів буде оприлюднено, як завжди, за декілька тижнів до нагородження.

Крім цього, вже відомо, що наступна церемонія нагородження музичної премії та грандіозне шоу, що її супроводжує, відбудеться 11 грудня 2021 року у київському Палаці Спорту.

Микола Баграєв, засновник компанії “Таврійські Ігри”, голова наглядової ради “ТАВР-Медіа”, співзасновник телеканалів М1 та М2: “Як відомо, музична премія “М1 Music Awards” поєднує в собі мотивуючий момент у вигляді церемонії нагородження та грандіозне шоу, яке демонструє творчі та технічні досягнення української шоу-індустрії. Щоб підготувати високоякісне технологічне шоу, до якого звикли глядачі за 5 років, необхідно понад півроку роботи 2-х тисяч працівників. Зрозуміло, що на даний момент і найближчим часом це неможливо. А рівень шоу ми збираємось тільки підвищувати, тому зберігаємо звичний формат церемонії і переносимо її на 11 грудня 2021 року. Що стосується відзначення артистів, то вони обов’язково отримають свої статуетки переможців М1 Music Awards згідно підсумків музичного року, які підведе канал М1. Адже наше головне завдання — підтримувати та мотивувати творчість українських артистів”.

Організатори наголошують: квитки, що вже придбані на цьогорічне шоу, є дійсними на “M1 Music Awards”-2021. Усі, хто не в змозі бути присутніми наступного року, матимуть можливість повернути кошти. Оргкомітет премії обіцяє незабаром оголосити зірковий склад учасників шоу-2021. До того ж, кожний придбаний до цього часу квиток на “M1 Music Awards”-2020 стане “перепусткою” до крутих бонусів і заохочень!

Квитки на “M1 Music Awards”-2021 можна ексклюзивно придбати на сайті ticketsbox.com. І не забувайте: бути early bird і купувати заздалегідь завжди приємніше!

Усю найсвіжішу інформацію стосовно перебігу підготовки до “M1 Music Awards” можна буде дізнатися в ефірі та на сторінках телеканалу М1 у соціальних мережах, а також — на офіційному сайті https://m1musicawards.com/.