Новини

М1 сьогодні виповнюється 12 років

21 сентября 2017

Мовлення М1 розпочиналося з кліпу «Baya Baya» гурту Safri Duo й згодом переросло в потужний медіапродукт. Довгожитель ефіру — програма «EmOneNews». Вона зародилася разом із появою каналу в українському телепросторі. Головна мета новинного проекту — поділитися з глядачем найсвіжішими звістками в царині музики, кіно та моди.

З 2002 року то з’являється, то йде в ефірне підпілля М1 «tvій формат». Випуск програми з Океаном Ельзи виборов статуетку «Телетріумф».

Того ж року вперше вийшло в ефір ранкове шоу «Guten Morgen». Бадьорі голоси його ведучих завжди допомагають глядачам прокинутися.

Ось уже дев’ять років поспіль меломанів радує хіт-парад «М20». Спочатку програма називалася «Двадцять пальців Сараханди».

2007 Перший музичний створює два гучні проекти — «Дай покататися» і «Свіжу кров».

А 2011 рік відзначився появою в ефірі реаліті-шоу «Привет, декрет!». Вагітна суперблондинка Оля Полякова не відпускала від себе операторів навіть під час візиту до гінеколога.

Час від часу знімальну М1 запрошували із собою на гастролі українські зірки. Зокрема, Ані Лорак і Потап із Настею. Так виникли проекти, що розповідають не тільки про концерти артистів, а й про їхнє життя за лаштунками.

Найсвіжіші проекти М1 — «Star Поиск» і «Женсовет». Перша програма була покликана знайти для каналу ведучих. А от «Женсовет» допомагає глядачкам розв’язати найскладніші проблеми. Ведучими проекту став квартет досвідчених теледів — Дєвушка Блонда, Валерія Бардо, Валерія Крук і Даша Коломієць.

Що ж, ми піднімаємо кусень торта за М1, а вам радимо стежити за нашим ефіром. Не проґавте найцікавішого!