Новини

Machine Gun Kelly надихнувся писати дис на Емінема, коли був п’яним у роздягальні

31 июля 2019

Емінем оприлюднив перші закиди на адресу Келлі в трекові «Not Alike», який потрапив до його сюрприз-альбому «Kamikaze». Припускали, на дис репера спровокували коментарі молодшого колеги про його доньку Гейлі (той розповідав, яка вона гаряча). Проте пізніше Маршалл Метерз зазначив, що причина була значно дріб’язковішою. Тоді Келлі підготував аудіовідповідь – композицію «Rap Devil», у якій зосередився на тверезості Емінема та його віку.

За рік виконавці обмінялися багатьма гострими висловлюваннями. Нині MGK розповів про походження «Rap Devil». За словами репера, він придумав рядки пісні, коли почув «Kamikaze» під час нічних розваг торішнього серпня:

«Ми зайшли в роздягальню, і саме там я зробив це, усього через кілька годин після того, як з’явилося його лай*о [дис Емінема], чуваче. За ніч до цього я був із Оделлом [Бекгемом-молодшим із «Клівленд Браунс»] на святкуванні стомільйонного контракту. Я був геть п’яним».

Під час цього самого інтерв’ю Келлі обговорив спосіб, у який вони з Еміномом можуть урегулювати свою ворожнечу:

«Поставте нас в один ряд, побачимо, хто ліпший», – зазначив артист.

Він продовжив ділитися філософськими міркуваннями:

«Інтернет намагається затуманити це. Було дещо дошкульно, бо ми начебто не можемо бути поколінням, яке йде попереду, тільки через те, що є людина-легенда, яка виступає проти цього. Коли ми робимо щось для свого покоління, ми відстоюємо та підживлюємо те, що сталося, підтримуємо це. Це не те, що я коли-небудь передбачав. Я сказав те, що сказав, мені по цимбалах. Це має бути посланням для кожного з нашого покоління».

Келлі видав свій новий альбом «Hotel Diablo» на початку цього місяця. Попереду в артиста – серпневий виступ на «Редінґу та Лідсі», а потім – концерти в Глазго, Манчестері, Брістолі, Бірмінгемі та Лондоні.