Новини

Machine Gun Kelly потішив шанувальників оголошенням про альбом «Hotel Diablo» і світовий тур

3 апреля 2019

Machine Gun Kelly має не одну, а одразу дві несподіванки для шанувальників. 2-го квітня виконавець розкрив у соцмережеха цьогорічні плани. Ідеться про новий альбом і світовий тур.

У Твіттері репер виклав ролик, у котрому зазначив, що його новий лонґплей називається «Hotel Diabo». «Два йому ім’я… альбом уже скоро», – залишив коментар до відео Келлз.

У короткому кліпі видно особу в ванній. Над нею висить екран. Коли камера здійснює наїзд, на екрані з’являється напис «Hotel Diabo».

«Цей альбом стоятиме в мене на повторі, щойно він з’явиться», – залишив коментар один із шанувальників. Тим часом чимало інших фанів зазначили, що не можуть дочекатися нового видання.

MGK поки не назвав дату оприлюднення платівки, яка стане наступницею його міні-диска за 2018 рік «BINGE». Альбом також буде першим за два роки сольним студійником артиста, виданим на «Interscope Records». Попередника «bloom» він представив 2017-го.

На додаток виконавець треку «RAP DEVIL» повідомив, що збирається в дорогу на підтримку майбутнього диска. Келлз проїдеться США та країнами Європи й Азії.

Світовий тур «Hotel Diablo» стартує 10-го травня в Рокінгемі, штаті Північна Кароліна. У межах музичної мандрівки він має завітати до Токіо, Лондона, Парижа, Амстердама, Мілана, Берліна та ще низки міст.

MGK обіцяє, що найближчим часом «оголосить більше дат». Продаж квитків має розпочатися 5-го квітня.