Новини

Machine Gun Kelly прокоментував знущання з фруктів у своєму новому кліпі «Why Are You Here»

6 марта 2020

Machine Gun Kelly нещодавно представив екранізацію пісні «Why Are You Here». Візуальний супровід поппанк-треку включає гіп-гоп-артиста, котрий насолоджується втіхами для дорослих. Але конкретна сцена деяким шанувальникам геть не припала до душі. Що не так із фруктовим кошиком виконавця?

У згаданій сцені барвистого музичного ролика модель устромляє кілька пальців у папаю. Сам плід при цьому заблюрили. Інтимний підтекст, схоже, образив певну когорту глядачів. Про те, що їм не сподобався натяк на жінку, котра себе пестить, вони зазначили в коментарях.

«Що ж, я ніколи більше не дивитимуся на папаю, як раніше», – ідеться в одному з дописів.

Одначе, як і можна було очікувати, знайшлося чимало шанувальників, котрі стали на захист репера. Про це дізнаємося з таких відгуків:

«Люди, що ображаються на кліп MGK, у котрому жінка лоскоче пальцями папаю, – це ті самі люди, які ніколи в житті не пестили себе».

MGK і сам відповів ненависникам у твіттері. У четвер 5-го березня виконавець мовив:

«Гаразд, я помітив, що дехто з вас образився через певну сцену в музичному відео, яке й щойно представив. Погляньмо на те, чим ми 2020 року маємо перейматися. Ненавидимо злочини? До біса це. Коронавірус? Так, важлива справа. Розберімося. Образливі плоди? Я піду далі та скажу: «Охолоньте. Це папая»».

Деякі прихильники погодилися з зіркою, визнавши, що «люди настільки чутливі в наші дні». Хтось іще додав: «В інстаграмі та твіттері люди публікують гірше».

Тим часом інших більше зацікавили рожеві нігті MGK:

«Він хоче, щоб камера так кепсько зафіксувала ці нігті»; «Хтось знає назву кольору на його нігтях? Я збираюся до манікюрної крамниці вранці й хочу саме цей колір».