Новини

Machine Gun Kelly здійснив комедійний дебют завдяки колишньому супутникові Аріани Ґранде

26 апреля 2019

Machine Gun Kelly влаштував несподіваний виступ у Бербанку, Каліфорнії. При цьому захід, на який розкупити всі квитки, не стосувався читання репу. Артист вирішив підтримати гумориста Піта Девідсона. Останній давав шоу в одному з місцевих клубів, аж раптом анонсував появу на сцені MGK.

У тому клубі глядачам забороняють знімати виступи на телефони, але короткий кліп із виконавцем таки просочився до мережі. Його можна переглянути нижче.

За даними The Blast, один із майже двох сотень очевидців події назвав стендап MGK «насправді веселим».

Девідсон розповів аудиторії, що MGK з’явився на сцені, бо програв парі. Піт посперечався з MGK, що тому не вдасться залишити на собі сорочку до кінця вечірки. Було це в торішнього листопада на святкуванні 29-го дня народження Девідсона. MGK таки роздягнувся, тож згідно з домовленістю він мав спробувати себе в стендап-царині.

Виступ MGK відбувся після того, як артист утілив барабанщика Томмі Лі в байопіку про гурт Motley Crue «Бруд» («The Dirt»), а також зіграв Фелікса в жахливчику «Пташиний короб» («Bird Box»).

2-го квітня Machine Gun Kelly повідомив, що його новий альбом називатиметься «Hotel Diablo». Це буде наступний диск після четвертого студійника «Bloom» (виданий 2017-го).

Хоча «Hotel Diablo» ще не має підтвердженої дати релізу, MGK оголосив тур на його підтримку. Гастролі мають розпочатися 10-го травня у США.