Новини

Мадонна: «Уся музика сьогодні звучить однаково»

10 августа 2018

Із моменту видання свого однойменного альбому в 1983 році Медж невпинно стирає кордони. Ідеться про її тести та структуру пісень, а також сексуально заряджені кліпи. Артистка, яка ніколи не боїться експериментувати, хоче різноманіття й від теперішніх артистів.

«Усе настільки шаблонне, кожна пісня включає двадцять запрошених артистів, усі звучать однаково», – поділилася вона думками про сьогоденний музичний бізнес під час інтерв’ю з «Vogue Italia».

59-річна виконавиця готується до прем’єри нового запису, який видасть наприкінці року. Мадонна розповіла, що португальські люди, із якими вона познайомилася після переїзду до Лісабона торішнього літа, надихнули її.

«В Альфамі ви почуєте людей, які співають і грають музику фадо всюди, – зазначила виконавиця «Material Girl». – Там проводять щотижневі сесії, котрі звуть «сесіями у вітальні». Вони відбуваються у дивовижних будинках, яким уже по п’ятсот років, а ви прогулюєтеся мармуровими сходами, котрі вистелені свічками, у вітальню, що ще й тьмяно освітлена свічками. Усе відбувається в інтимній атмосфері. Люди грають, співають, читають вірші».

Артистка також стверджує, що на відміну від нинішніх поп-музикантів, португальські виконавці надають перевагу пристрасті, а не фінансовим стимулам:

«Це, як у салонах. Щось неповторне, чого не знайдеш в інших місцях. Люди в інших місцях кажуть: «Зателефонуй моєму менеджеру, він скаже, скільки я коштую». Я цілком упевнена, що люди в Лісабоні даватимуть шоу і без грошей, вони просто люблять це робити. І для мене це замиловує та надихає».