Новини

Мадонна переїжджає до Португалії, працює над новим альбомом і фільмом

21 сентября 2017

Мадонна їде зі США. Виконавиця «Material Girl» нині мешкає в Лісабоні, Португалії. 59-річна співачка повідомила своїм шанувальникам в Інстраграмі, що творитиме в новому домі. Медж зазначила, що готує наступний студійний альбом і новий фільм.

«Енергія Португалії так надихає. Я тут така креативна і жива, і з нетерпінням чекаю початку роботи над новим фільмом LOVED і свіжою музикою! Це буде наступним розділом у моїй книзі! Настав час підкорювати світ з іншого боку», – зазначила поп-королева.

 

В іншому посту знаменита мати шістьох дітей поділилася світлиною кухні, стеля котрої прикрашена кошиками. «Колись я була такою корзиною, а зараз живу в Лісабоні!», – залишила вона коментар.

 

Майбутній запис стане чотирнадцятим у дискографії Мадонни. Востаннє вона представляла платівку 2015 року. Це був альбом «Rebel Heart», записаний із Нікі Мінаж, Chance the Rapper’ом і Майком Тайсоном. Через шість місяців по тому вона розпочала світовий тур. Музична мандрівка Медж тривала з вересня 2015 до березня 2016.

Стрічка «Loved» – це адаптація новели Ендрю Шона Ґріра «Неможливі життя Ґрети Веллс», у котрій ідеться про жінку, яка думає, що потрапила в минуле.

Тим часом «Loved» буде черговим режисерським проектом артистки. Попередній вона представила 2013-го. Це була короткометражка «Secret Project Revolution», яку Медж очолила зі  Стівеном Кляйном.