Новини

Мадонна поділилася, що почувалася «нудно й самотньо» у Лісабоні

24 сентября 2019

Повідомляють, що Мадонна припинила жити в Лісабоні після того, як занудьгувала й відчула себе самотньою в португальському місті.

На першому концерті в межах туру «Madame X» у Нью-Йорку, який відбувся 22-го вересня, зірка пригадала, що переїхала в інший куток світу, аби здійснити футбольну мрію свого тринадцятирічного сина Девіда. Але не все сталося, як гадалося.

«Я думала, що це буде авантюрою. Але я опинилася одна, без друзів, трохи занудьгувала», – розповіла глядачам артистка.

За повідомленням британської газети «The Sun», 61-річна Мадонна серйозно замислилася про можливість чергового переселення, оскільки власники палацу вісімнадцятого сторіччя начебто планують продати нерухомість (маєток оцінюють у сім із половиною мільйонів доларів).

Джерело розповіло виданню:

«Мадонна буде в турі «Madame X» до березня 2020 року, тому не багато часу проведе в палаці, який орендувала в Португалії. Девід усе ще має певні шкільні зобов’язання там, але оскільки Мадонна нині в дорозі, її зараз немає, і неясно, чи планує вона відшукати новий будинок у цьому районі».

Мадонна переїхала до Лісабона в серпні 2017 року, і повідомлялося, що виконавиця «Hung Up» поділяє свій час між європейським містом, Сполученим Королівством і США.

Нещодавно також повідомили про суворе рішення Медж, яке чекає на глядачів її концертів у межах туру.