Новини

Мадонна поділилася сімейним знімком з нагоди святкування Дня подяки в Малаві

23 ноября 2018

Медж відзначила американський День подяки 22-го листопада викладеною сімейною світлиною. На зображенні – її 22-річна донька Лурдес, 18-річний син Рокко, а також прийомні діти Девід Банда (тринадцять років), Мерсі Джеймс (дваднадцять) і шестирічні близнята Естер і Стелль. Сім’я позувала для фотографа перед стіною. Знімок артистка виклала на своїй сторінках у соцмережах. У підписі до нього вона зазначила, що на американський День подяки найбільше вдячна за сім’ю.

«Те, за що я найбільше вдячна! Мої діти провели мене по шляхах і відрили двері, у які я навіть не уявляла заходити. Слава, фортуна й успішні диски ніколи не зможуть зрівнятися з тим, що я ціную й що для мене найкоштовніше, – написала виконавиця й додала смайл-емодзі рук, що звернуті в молитві, а також гештеґи «благословенна», «удячна», «сім1я». – Щасливого Дня подяки з Малаві!»

Лурдес на світлину вбрана в червону міні-сукню з бретельками, Девід – у класичний костюм, Рокко позував у більш повсякденному гардеробі з сонцезахисними окулярами та блайзері. Останній обняв Мерсі, що була в білому платті. Близнята позували в сукнях і чорних кардиганах.

Мадонна має глибокий зв’язок із Малаві. Чотирьох із шести своїх дітей артистка всиновила з цієї країни. Найновіше поповнення сім’ї відбулося в лютому 2017-го. 2006 року вона стала співзасновницею неприбуткової організації «Raising Malawi», яка підтримує дітей-сиріт та вразливих дітей. Доброчинні зусилля виконавиці включають відкрите торік у Блантайрі крило дитячої лікарні «The Mercy James Institute», де для малечі проводять хірургію та інтенсивну терапію. Вона також має намір відкрити в африканській країнічотири нові школи та футбольну академію.

2017-го Мадонна перебралася з сім’єю зі США до Португалії, щоб Девід міг іти за свою мрією – стати футбольною зіркою. Підліток навчається в молодіжній академії знаменитого португальського клубу «Бенфіка».