Новини

Мадонна представила свіжий сингл «I Rise» і розкрила гастрольні плани

3 мая 2019

Альт-поп-трек прибув одразу за її «Medellin» – першим синглом диска «Madame X». Ця композиція вельми відрізняється від своєї попередниці. Суміш синтезаторів і різних ударних елементів може отримати титул найбільш експериментального треку Медж за тривалий період.

Реліз відбувся через кілька днів після повернення поп-королеви на телебачення під час премії «Billboard Awards». Там артистка вдалася до новаторства: підготувала номер із використанням технологій доповненої реальності. Супроводжував її Maluma.

Для «Billboard» артистка також розповіла, що шанувальники можуть очікувати на її гастролі. У дорогу вона, мовляв, може податися геть скоро.

«Ох, щодо цього… щодо цього ведеться таке активне обговорення. У мене вже почалися зустрічі з продюсерами», – мовила знаменитість.

Платівка «Madame X», видання котрої заплановане на червні, має відобразити повернення Мадонни до її коренів.

«Я хотіла повернутися в той час, коли я тільки-но починала свою кар’єру в Нью-Йорку, і мені було однаково, що люди думають. І моя музика дійсно вийшла у світ без прислухань до всього шуму, рекомендацій або пропозицій, чи ще чогось такого. Це також період мого життя, коли мені було дев’ятнадцять, і мене прозвали Мадам Ікс. Тож уся історія завершує коло», – пояснила співачка.