Новини

Мадонна проходить лікування для відновлення травмованого коліна

14 мая 2020

Мадонна налаштована на регенеративне лікування для відновлення травмованого коліна, що змусило її скасувати концерти в межах туру «Madame X».

61-річна виконавиця розповіла шанувальникам, що перебуває в процесі заміни відсутнього хряща. Фізична проблема завдала їй нестерпного болю в дорозі Європою наприкінці минулого року.

У вівторок Медж поділилася знімками в спідній білизні й написала:

«Нарешті збираюся повернутися до лікування свого відсутнього хряща! Мені клепки повибивало б, якби я терпіла такий біль вісім місяців. Побажайте мені успіху!»

Нещодавно Мадонна стверджувала, що перемогла вірус Covid-19 наприкінці гастролей. Попкоролева, як вона сама сказала, тоді думала, що перенесла «вельми кепський грип».

Одначе вона більше не хворіє.

«Просто щоб люди, які швидше повірять сенсаційним заголовкам, аніж візьмуться самотужки досліджувати природу цього вірусу, знали: я нині не хворію. Коли ви проходите тест на позитивні антитіла, це означає, що у вас є вірус. Цей тест я, очевидно, зробила, коли занедужала наприкінці своїх гастролей у Парижі понад сім тижнів тому разом з багатьма іншими артистами, задіяними в моєму шоу, але в той час. Всі ми подумали, що в нас вельми кепський грип», – написала Мадонна тиждень тому.