Новини

Мадонна, схоже, знову натякає на видання нового альбому

2 апреля 2019

Усе вказує на те, що Медж знову нагадує публіці про роботу над черговим студійником. Імовірно, саме з новим альбомом пов’язана таємнича сітка зображень в Інстаграмі. Дев’ять малюнків утворюють на чорному тлі червону літеру «X». 

Артистка також оновила світлину профілю. На останній зображено нижню частину її голови великим планом. Зірка вдягнута в сорочку та краватку, а між червоними вустами тримає чорну палицю.

Що саме значить «X» – поки загадка. Деякі шанувальники у Твіттері стверджують, що Медж узяла участь в новому телепроекті. Інші наполягають, що йдеться якраз про студійник.

Відтоді, як артистка видала диск «Rebel Heart», минуло чотири роки. Тож від зірки з кожним днем усе дужче чекають нового музичного матеріалу.

Учора, 1-го квітня, також писали, що Мадонні не надали дозвіл на доставляння породистих коней до палацу дев’ятнадцятого сторіччя, де вона планувала знімати нове відео. Співачку, яка мешкає в Португалії з 2017-го року, заскочили за екранізацією пісні «Indian Summer» у палаці Quinta Nova de Assunção.

Минулого місяця знаменитість також розбурхала фантазії фанів, коли виклала загадкові зображення з яблуком.