Новини

Мадонна спантеличила шанувальників химерним відеозаписом

23 марта 2020

Мадонна приголомшила шанувальників химерним роликом, у котрому вона назвала коронавірус «великим зрівнювачем». 61-річна знаменитість вирішила поділитися фанами думками щодо пандемії з ванної, де вона знялася оголеною в оточенні свічок.

«Ось дещо про Covid-19. Байдуже, наскільки ти багатий, наскільки ти відомий, наскільки ти смішний. Наскільки ти розумний, де живеш, скільки тобі років, які дивовижні історії ти можеш розповісти. Це великий зрівнювач…

Що жахливого в цьому, так це те, що це зробило нас рівними у різні способи. І що прекрасно в цім, так це те, що це зробило нас рівними у різні способи. Як я кажу наприкінці [пісні] «Human Nature» щовечора: «Якщо корабель йде на дно, ми всі підемо з ним»».

Навіть найвідданіші шанувальники співачки, котрі, очевидно, на голках через постійні повідомлення про пандемію, різко відреагували на такі міркування.

«Вибач, моя королево, палко люблю тебе, але ми не рівні. Ми можемо померти від однакових хвороб, але бідні постраждають найбільше. Не романтизуй нічого в цій трагедії», – ідеться в одному коментарі.

А в двох інших зазначили:

«Ти впевнена в цьому? Тестуванні на Covid… Заможних і відомих, видко, перевірять без жодних питань… ех»; «Мадонно, припини. Я люблю тебе, дівчино, але годі».