Новини

Мадонна та Swae Lee «Жадають» одне одного в новому музичному відео

23 мая 2019

Мадонна запропонувала шанувальникам ще одну відеообробку пісень із її майбутнього альбому. Цього разу суперзірка-ветеран покаже більше фрагментів свого альтер еґо Мадам Х за допомогою часткового чорно-білого й частково кольорового кліпу на пісню «Crave», записану зі Swae Lee.

Ролик починається з репліки Медж, котра промовляє: «Я чекаю на тебе. Я завжди хотіла тебе. Мене надить небезпека, я жадаю». Потім глядачеві запропонували ознайомитися з панорами Нью-Йорка, а виконавиця продовжила: «Хіба всі ми не жадаємо того, що недобре для нас? Того, що, ми знаємо, може нас зрештою зламати. І все ж ми летимо до цього. Завжди чекаємо на те, що не можемо мати».

Пісня починається після того, як артиста посилає голуба в небо. Потім Мадонна та її колега виконують композицію, котра розкриває тему захоплення й бажання, котрі запаморочують і призводять до потенційно нездорових відносин.

Відтак Мадонна витанцьовує в дизайнерському вбранні посеред порожнього складу, а Swae Lee демонструє свої густі татуювання.

У кінці музичного ролика колеги зустрічаються на даху та простягають одне до одного руки.

«Crave» – третій сингл із майбутньої чотирнадцятої платівки поп-королеви «Madame X», який слідує за «Medellin», що записаний із Maluma, і «Future», до котрого доклав зусиль Quavo із гурту Migos.

Про альбом співачка розповіла в інтерв’ю: він заснований на її музичному досвіді в Лісабоні, Португалії, котру співачка охрестила «плавильним котлом музичної культури від Анголи до Гвінеї-Бісау, Іспанії, Бразилії, Франції та Кабо-Верде».

«Madame X» має потрапити до крамниць 14-го червня.