Новини

Мадонна виклала дражнилки першого за чотири роки міні-диска «Madame X»

15 апреля 2019

Схоже, нещодавні публікації поп-королеви недарма пов’язували з її новим диском. Перший за чотириріччя новий музичний реліз Мадонни має провокаційну назву «Madame X». Суперзірка підтвердила, що видаватиме EP. Це буде її перший з 2015 року свіжий матеріал (тоді виконавиця представила «Rebel Heart»). Про чергове видання повідомляє нове відео в Інстаграмі.

«Я вирішила назвати свій запис «Madame X»», – розповідає вона за обідом друзям, тим часом музичним тлом слугує один із нових треків. Відтак можна почути, як артистка говорить по телефону й додає: «»Madame X» – це таємна агентка, що подорожує світом, змінює особистість, бореться за свободу та несе світло в темні місцини».

А ще: «Вона танцівниця, професорка, глава держави, економка, конюх, ув’язнена, учениця, мати, дитина, вчителька, черниця, грішниця, свята, повія та шпигун у будинку любові. Я – «Madame X»».

Поруч із ще двома викладеними кліпами Медж написала: «Madame X – шпигун у будинку Любові …» і «Яка пісня ‘Madame X’ лунає»?

Очікується, що поп-королева виконає одну зі своїх нових композицій на пісенному конкурсі в Тель-Авіві, Ізраїлі, наступного місяця. Її запросили заспівати два треки – старий улюблений і новий.

Мадонна також готується до свого першого за три роки світового турне.