Новини

Мадонна затягнула з початком свого «Madame X Tour»

28 августа 2019

Концерти виконавиці «Medellin» у Брукліні, Нью-Йорку, 12-го та 14-го вересня посунуті відповідно на 10-те та 12-те жовтня. А шоу 15-го вересня геть скасували з поверненням коштів за квитки. Нині початок туру запланований на 17-те вересня.

У своїй заяві стосовно змін гітмейкерка «Vogue» зазначила, що недооцінила час, необхідний на підготовку для шанувальників найбільш унікального та казкового музичного досвіду, і поділилася, що її альтер еґо «Мадам X» – це не що інше, як перфекціоністка.

«Вона воліє, щоб шоу було ідеальним! Дякую вам за розуміння», – додала Медж.

Гастролі відбудуться на підтримку студійника Мадонни «Madame X», який артистка видала в червні. Чимало натхнення для його створення виконавиця зачерпнула під час проживання в Лісабоні, Португалії.

61-річна суперзірка анонсувала театралізовані гастролі в короткому скетчі «Мадонна – оголошення про тур «Мадам X»», викладеному на Ютюбі. У ньому видно її та діджея й продюсера Diplo. 

«Я збираюся в театралізований тур. Чи пізнавали ви магію театру? Інтимність театру? Я бажаю збагатитися інтимним досвідом із моїми шанувальниками», – звернулася до публіки попкоролева.

Тоді як Diplo назвав ідею «жахливою», Мадонна наполягає: невеликі шоу будуть створювати чудову атмосферу.

Вона продовжила:

«Поглянь на нас, як на мене з тобою разом і… під час розмови. Ми суголосні одне з одним. Ми зближаємося».

А потім, говорячи просто на камеру, гітмейкерка «Hung Up» завершила ролик словами:

«Мадам X їде на гастролі. Театральний тур».

Усю інформацію про квитки можна знайти на офіційному сайті виконавиці.