Новини

Мадонна звинуватила Леді Ґаґу в украденій фразі

4 декабря 2018

Останніми місяцями Ґаґа була зайнята просуванням свого фільму-мюзиклу. У численних інтерв’ю гітмейкерка «Born This Way» розповіла, як вона пов’язана з утіленою героїнею. Артистка, зокрема, зазначила, що Еллі, котру вона зіграла на екрані, також боролася зі схожими невдачами на ранньому відтинку творчого шляху. А саме – старалася пробитися в індустрію.

«У кімнаті може бути сотня людей, але дев’яносто дев’ять із них не вірять у тебе. Та достатньо одного, – і твоє життя цілковито змінюється», – ідеться в одній із цитат артистки.

Вислів привернув увагу Медж, позаяк він вельми схожий на фразу, яку та озвучила кілька десятиліть тому. Виконавиця «Material Girl» виклала відеозапис одного зі своїх старих інтерв’ю (ще за вісімдесяті роки), у котрому промовила те практично ідентичне твердження. 

«Якщо в кімнаті перебуває сотня людей, і дев’яносто дев’ять із них кажуть, що їм подобається це, я пригадую лише одну особу, якій не подобається», – каже в Інстагам Сторі Мадонна.

Артистка також завантажила в соцмережі власну світлину, біля котрої написала: «Не жартуйте зі мною в понеділок». Цей коментар чимало шанувальників інтерпретує як завуальоване попередження Леді Ґазі.

Щоправда, пости викликали не активні відповіді Стефані Джерманотти, а мережеві баталії між шанувальниками зірок.

Мадонна так і не уточнила мету своєї публікації, але в минулому співачка не гребувала критикувати колегу. Між суперзірками, приміром, відбулося непорозуміння 2012 року. Тоді Медж в інтерв’ю для «ABC» назвала трек Ґаґи «Born This Way» редукцією. За словами артистки, Стефані присвоїла шматок її пісні «Express Yourself» 1989 року. А «відповідачка» у документальному фільмі «Gaga: Five Foot Two, the Poker Face», який оприлюднив 2017-го «Netflix», зазначила, що дарма Мадонна спершу з нею не поговорила:

«Казати мені, що я – шматок лайна за допомогою ЗМІ – це наче те, коли хлопець переказує тобі через свого друга: «Мій побратим думає, ти гаряча». Та пішов ти! Чого твій довбаний друг тоді не вийде з-за стіни та не поцілує мене?»

Попри ворожнечу Ґаґа неодноразово говорила про повагу до Мадонни як артистки. 

«Я завжди захоплювалася й усе ще захоплююсь нею, хай там що вона про мене думає, – пояснила Стефані Джерманотта. – Єдине, що мене в ній напружує, це те… Я італійка з Нью-Йорка, тож якщо в мене виникають із кимось проблеми, я викажу все в обличчя».