Новини

Мадонну повернули до музики нудьга та депресія

25 апреля 2019

Поп-суперзірка нещодавно завершила п’ятирічну музичну перерву повідомленням про те, що видасть новий альбом «Madame X». А в середу 24-го квітня співачка була в Лондоні і пригадала те, як з’явилася ідея платівки. Виявилося, що писати музичний матеріал артистку спонукала нудьга після переїзду до Португалії.

«Я прибула туди з думками, що це буде вельми весело, стане пригодою. Але потім я застала себе на дорозі до школи, з якої я мала забрати дітей. У мене з’явилася незначна депресія. Мені було потрібно знайти друзів та зустрічатися з людьми. Тож я почала бачитися з людьми та виходити з дому. Не те, щоб я така вже схильна до прогулянок. Але хотілося бачитися з людьми», – розповіла поп-королева.

На запитання, чому вона обрала Лісабон, шістдесятирічна зірка відповіла: «Мій син хотів стати футболістом. Йому б не вдалося відшукати тренування такого класу в Америці. Ми повертіли глобус і провели чимало досліджень. Зрештою я зупинилася на п’яти академіях, де хлопчики могли б тренуватися, і Лісабон видався мені найкращим. Так, я стала футбольною мамою. Я знаю, це – шалена історія, і це – останнє, чого б я чекала від такої суперечливої дівчини, як я».

Але лісабонська пригода виявилася корисною і для неї: артистка познайомилася з багатьма португальськими музикантами, які запропонували їй послухати новий для Мадонни стиль музики.

«Я бачилася з людьми. Серед них переважно були артисти й художники. Мене почали запрошувати в гості. Вони це називали квартирниками. Прийти міг кожен. Приносили вино, харчі, сідали за стіл. Раптом люди вставали з-за столу та починали грати на інструментах і співати. А я така: Чекайте, що тут відбувається? Артисти виступають, їм ніхто за це не платить, і вони з пристрастю роблять усе це задля втіхи?», – пригадала Медж.

«Madame X» буде чотирнадцятим студійником Мадонни. Його дата видання – 14-те червня. Учора співачка представила відео на новий синґл «Medellin», до запису котрого долучився колумбійський виконавець Maluma.