Новини

Макс Барських представив документальний пластичний етюд про стосунки з батьком

14 декабря 2017

Новий проект Макса називається «Февраль». Його режисерами стали Алан Бадоєв і Стас Морозов. Це – особиста історія артиста про затяжну зиму між двома людьми – батьком і сином, це історія одного метра до обіймів, довжиною в шістнадцять років, зазначає прес-служба виконавця.

Знімання документального пластичного етюду відбувалися під час роботи над відеоматеріалом для пісні «Февраль», який Барський показав на шоу в Києві. Дія в кадрі розгортається в реальному часі.

На знімальний майданчик запросили батька Барських, із яким співак не спілкувався з одинадцяти років. Артиста виховувала мати.

«У перші хвилини зустрічі Макс зробив батькові чай і ввів його в курс справ – показав, як працювати на камеру. – розповів Бадоєв. – Усе розвинулося природно і спонтанно. Я імпровізував, відштовхуючись від двох героїв, постійно ускладнюючи їм завдання, зближуючи їх. І в якусь мить у павільйоні сталася магія – на перший план вийшли емоції. Не помітити їх було неможливо: вся група затримала дихання і спостерігала за тим, як двом рідним людям було важко довірятися та здійснити перший крок один до одного».

У цю мить записали інтерв’ю, яке розкриває всю глибину почуттів та переживання Макса Барських.

«Ми зняли дуже особисту історію, – коментує Макс. – Вона схожа на історії інших сімей. Такі випадки зустрічаються часто, їх вважають нормою, але все-таки вони дуже ранять. Мені хочеться, щоб після перегляду глядач міг дати другий шанс і собі, і тому, з ким давно не було зв’язку».