Новини

Макс Барських розпочав продаж нового альбому

21 сентября 2017

Український співак Микола Бортник, відоміший під псевдо Макс Барський, поділився власними музичними звістками на Твіттері. Спочатку співак запропонував охочим ознайомитися з першими треками його нового альбому. А ще через кілька годин повідомив, що тепер можна здійснити передзамовлення свіжої збірки пісень. Платівка отримала назву одного із синглів Макса Барського — «По Фрейду». Репертуане поповнення виконавця розташоване на iTunes.

Тим часом Аліна Гросу показалася на Інстаграмі у пуховику та вивісила знімки із запрошенням на Олімпіаду в Сочі. Виконавиця не відмовилася від поїздки на подію в Росії, як це зробив багато хто з її співочих колег.

А от фани Тіни Кароль наразі дуже невдоволені. Їхню улюбленицю не включили до списків голосування на премію «Найкрасивіші люди України» за версією журналу «Viva». Виявилося, що співачка сама попросила про це. Нагадаємо, що Тіна двічі удостоювалася звання «Найкрасивіша». Торік її також внесли до списку номінантів, однак співачка відмовилася бути присутньою на церемонії нагородження.

Якщо ж ви ще не бачили Альбіни Джанабаєвої без макіяжу — не біда. Колишня учасниця ВІА ГРИ показала свою неприховану зовнішність публіці. Поки одні стверджують, що вона в Еміратах, інші запевняють, що артистка відпочиває вже в Іспанії. Де б вона не була, виконавиця не забуває робити світлини і ділитися ними на сторінках свого блогу.