Новини

Малі Сайрус розповіла про втрату дому та співпрацю з Марком Ронсоном

6 декабря 2018

Знаменитості, серед котрих були Кевін Паркер із Tame Impala, Каньє Вест, Ніл Янґ, Леді Ґаґа, Кеті Перрі й інші постраждали від вогню, котрий прокотився Лос-Анджелесом та забрав життя одинадцятьох осіб. Леді Ґаґа принесла піцу до центру «Red Cross», а Девід Ґрол приготував барбекю пожежникам, які приборкували стихію.

У центрі уваги опинилася й Майлі. Виконавиця пісні «Bangerz» дала інтерв’ю, у якому розповіла, що втрата надихнула її на посттравматичне зростання.

«Нині у мене вельми хороше самопочуття, – зазначила виконавиця. – Досвід, пов’язаний із певними змінами в житті та руйнуваннями на кшталт стихійного лиха… це дійсно потужний виклик, який показує вашу реакцію на втрати. У мене були на вибір посттравматичний стрес або посттравматичне зростання».

Співачка також розповіла про спільний із Марком Ронсоном проект «Nothing Breaks Like A Heart»:

«Ця пісня має важливу звістку, якою я хотіла б фізично поділитися. Ішлося про запитання: «Що справді розбиває наші серця?» Це – втрата дітей, втрата життя, усе насилля, свідками котрого ми щодня стаємо. У відео ми дійсно зосередилися над співвідношенням селебриті-культури з важливими в житті речами й тим, як ти можеш поєднати ці два складники. Бо політка – займає значну частину мого життя, але й весела розважальна поп-культутра – це те, що я дійсно люблю».

Артистка продовжила: «Ми старалися створити відео, яке б розважало людей і водночас підштовхувало їх на роздуми про важливе».

Про свою нову музику Сайрус додала: «У нас є кілька сумісних пісень для мого наступного диска… Я прагну, щоб усі почули весь створений мами музичний матеріал, адже, на мою думку, він один із найкращих, які я готувала».

Іще Майлі нещодавно побувала на знімальному майданчику «Чорного дзеркала», а також поділилася знімком зі студії, де вона працювала з Раяном Адамсом.