Новини

Marietta Ways улаштувала спекотні танці на снігу

22 декабря 2017

Днями українська співачка Marietta Ways оприлюднила кліп на нову пісню «Буде все гаразд (Новорічна)».

Спеціально для знімання відео було збудовано складну триметрову конструкцію з 60 подарункових коробок, на якій, за сценарієм, мали танцювати виконавиця та балет. Наприкінці знімального процесу хитка побудова ледь встояла від запальних танців Марієтти та її команди.

«Ви навіть не уявляєте, як ми розхвилювалися, адже слабка конструкція у будь-який момент могла розвалитися, і дійсно диво, що цього не сталося», – поділилася своїми хвилюваннями від знімання кліпу режисер Інна Грабар.

Сама ж співачка доволі стримано сприйняла позаштатну ситуацію з реквізитом, оскільки у її житті були значно екстремальніші ситуації.

«Для мене Новий рік – сімейне свято. Я намагаюся його відзначати з близькими, але були у моєму житті й екстремальні його зустрічі. Наприклад, мені дуже сподобалося зустрічати Новий рік у горах на трасі, катаючись на сноуборді. Запам’ятався Новий рік у Грузії, коли горіли бочки і виступали грузини з факелами. А одного разу в Туреччині туркені танцювали на морозі під бій курантів у відкритих костюмах, це було дуже яскраво і незвичайно», – згадує Марієтта.

Нагадаємо, влітку Marietta Ways презентувала кліп на пісню «Мамо», який зібрав понад один мільйон переглядів. А вже наприкінці жовтня було оприлюднено виднограй на композицію «Шалений світ». Кліп знімали у Парижі, де знімальна група ледь не потрапила до в’язниці.