Новини

Мати Демі Ловато вперше дала інтерв’ю про передозування співачки

20 сентября 2018

Ненька Демі Ловато Діанна де ла Ґарса вперше поговорила про передозування доньки. Співачку шпиталізували в липні. Пізніше вона перевелася для подальшого одужання в реабілітаційну установу.

У розмові з представником телеканалу «Newsmax» де ла Ґарса згадала, як дізналася новину, уперше оприлюднену ресурсом «TMZ».

«Мене починає трусити, коли я згадую події того дня, – мовила мати зірки. – Я просто тримала в руках телефон, а на нього почали приходити всі ці повідомлення. Повідомлення за повідомленням, за повідомленням. І я подумала: «Що відбувається?»»

У розмові, яка відбулася зі згоди Ловато, мати описала шок від підтвердження передозування:

«У перших рядках цих повідомлень ішлося: «Я щойно дізнався новину, мені дуже шкода. Молюся за вашу сім’ю, молюся за Демі». Я була в шоці. Думала: «Що коїться?» І хтось казав: «Я щойно бачив новину на TMZ. Мені дуже шкода. Скажи, що це неправда». Серце просто розривалося».

Іще Діанна додала: «Я не усвідомлювала, що саме переглядаю. Відтак подумала: «Гаразд, загляну на сторінку «TMZ» у Твіттері та дізнаюся, що там повідомили». І щойно я мала заглянути на «TMZ», мені зателефонувала Келсі, помічниця Демі. Я прийняла дзвінок. Келсі була збентеженою, ніби їй довелося пережити щось жахливе. Вона сказала: «Мені потрібно вам дещо розповісти. Вам потрібно переглянути новину. Новина вже з’явилася».

Далі мати пригадала, як поцікавилася в помічниці: «Келсі, просто скажи мені, що відбувається. І наступні її слова були такими, які важко чути батькам. Вона сказала, що в Демі передозування».

Також ненька Ловато пригадала момент, коли вона примчала до доньки: «Я вискочила з машини і забігла в лікарню. Вона мала кепський вигляд. Але я промовила до неї: «Демі, я тут. Я люблю тебе». І тоді вона відповіла: «Я теж тебе люблю». Із того моменту я не дозволяла собі думати, що все буде недобре».

Тепер, схоже, Демі твердо стоїть на шляху до відновлення.

«Нині можу чесно сказати, що вона почувається добре, – запевнила де ла Гарса. – Вона щаслива. Вона здорова. Вона працює над своєю тверезістю та отримує допомогу, яка їй потрібна. І вже це спонукає мене з позитивом дивитися на майбутнє нашої сім’ї».

Тим часом також повідомили, що видано ордер на арешт наркоторговця Ловато.