Новини

Мати ймовірної дитини Future Еліза Рейн вимагає від артиста п’ятдесят три тисячі доларів аліментів щомісяця

25 марта 2020

Ненька передбачуваної доньки Ф’ючера Еліза Рейн, вона ж – Еліза Серафін, житиме розкішно, якщо суддя стане на її бік у справі про батьківство. Згідно з юридичними документами, мати дитини, якій у квітні виповниться рік, бажає отримувати щомісячні аліменти в розмірі п’ятдесяти трьох тисяч баксів.

У паперах, із котрими ознайомилися в «Bossip», Елізин адвокат сказав адвокатові Ф’ючера, що сума, яку вона вимагає, обчислюється на основі статті з «Forbes». Відповідно до останньої, щорічний дохід артиста з Атланти становить дев’ятнадцять із половиною мільйонів американських зелених.

Репер намагається заблокувати запит Елізи зустрічним поданням. Він уважає, що жінці вистачить усього чотирьохсот п’ятдесяти доларів щомісяця на підтримку дитини.

Ф’юче також звинуватив колишню пасію в тому, що вона називає чадо «чековою дитиною». Це означає, що дитину ненька сприймає як спосіб витрусити з заможного батька чималі гроші.

Як повідомили на сайті, репер також подав документи до суду з проханням дозволити йому не надавати інформацію про свої фінанси та не проходити тест на батьківство. Артист стверджує: якщо його дані про доходи стануть загальнодоступними, це спричинить «матеріальну шкоду та непоправні збитки».

Адвокат Ф’ючера також звинувачує Елізу та її адвоката в тому, що вони передавали подробиці своєї справи в різні ЗМІ. 36-річний артист стверджує: агресивне висвітлення справи в медіа підтвердило, що Еліза надає їм інформацію. Ф’ючер побоюється: якщо йому доведеться надати інформацію про свої доходи або результати ДНК-тесту, то його особиста інформація також просочиться до громадськості.

Нещодавно Еліза виказала роздратування стосовно слів Ф’ючера про «чекову дитину».

«Я ніколи не називала її чековою дитиною. Інші, хто не любить мене, так казали. Люди можуть говорити щось увесь день, але це – дрібниця. Я люблю свою дитину і це помітно», – зазначила жінка в інстаграм історіях наприкінці лютого.

Вона додала:

«У мене не було й половини копійки відтоді, як я завагітніла, і нині їй майже рік. Яка чекова? Що? Я просто маю все розставити по полицях, бо наразі усе це – цькування та наклепи. Наразі навіть мені набридло слухати це. Значно простіше просто бути відповідальними. Чесно».

Раніше Еліза об’єдналася з Сінді Паркер, ще однією передбачуваною матір’ю дитини Ф’ючера, щоб та також зробила ДНК-тест. Сінді, одначе, з невідомих причин наприкінці лютого відмовилася  від судового позову проти гітмейкера «Mask Off».