Новини

Майлі Сайрус і Ліам Гемсворт побралися

24 декабря 2018

Користувач на ім’я Конрад Карр поділився світлиною в Інстаграм Сторіс, на якій виконавиця «Nothing Breaks Like a Heart» й актор із «Голодних ігор» тримають ножа перед святковим білим тортом. Це змусило багатьох шанувальників думати, що пара побралася. Підсилило такі припущення вбрання: Майлі на зображенні убрана в білу сукню без бретелей, а Ліам – у смокінг. На знімку також помітно артистки Тіш.

Скромна подія, схоже, відбулася в чиємусь будинку. Інтер’єр прикрасили повітряними кульками (на деяких із них виднівся напис «Містер і місіс»), а на столі були келихи з шампанським і закуски.

У відеоролику, який також розмістив Конрад, Ліам та його убрані в сорочки з квітковим візерунком брати Кріс і Люк стали учасниками забави: спробували одночасно спорожнити розміщені на жердині чарки з випивкою.

Ні молодята, ані їхні родичі не ділилися знімками з церемонії й не публікували подробиць події. 

Пара зустрічається з 2009-го. Не безперервно. 2013-го Майлі та Ліам розірвали заручини, але через кілька років відновили роман. Коли діджей Говард Стерн нещодавно поцікавився в Сайрус, називає вона Гемстворта хлопцем чи нареченим, 26-річна співачка охрестила супутника «партнером із виживання». Вона також пожартувала, що 28-річий актор активно допомагав із порятунком її свійських тварин (будинок пари в листопаді зруйнувала каліфорнійська пожежа). Нині вони мешкають у Нешвіллі, штат Теннессі, і не знають, коли повернуться до Малібу.