Новини

Майлі Сайрус нагадала всім святковою публікацією, скільки часу вони з Ліамом Гемсвортом разом

14 января 2019

Голлівудські зірки познайомилися на зніманнях фільму «Остання пісня», котрий пустили в прокат 2010-го. Роками вони зустрічалися та розбігалися, і зрештою побралися під час приватної церемонії торішнього грудня.

Хоча Майлі з Ліамом зазвичай тримають особисте життя за сімома замками, гітмейкерка з Малібу заглянула в Інстаграм 13-го січня, щоб нагадати всім про його двадцять дев’ятий день народження.

«Л., щасливого дня народження для мого першого номера… Коли ми познайомилися тобі було дев’ятнадцять. Сьогодні тобі двадцять дев’ять. Я подумала, що можу поділитися дечим улюбленим, що пов’язано з моїй коханим чуваком, у цей особливий день», – написала Майлі.

Відтак Сайрус перелічила все, що вона любить у Ліамі. Тут артистка згадала і те, як він познайомив її з новими гуртами, що він розчісує їй волосся, коли вона надто ледача для цього, бере її в тривалі поїздки й гарно малює.

Співачка також описала, наскільки вона цінує його турботу про її тварин, і вміння вислуховувати її проблеми.

Іще Майлі пожартувала, що вона навіть любить його брудні шкарпетки на підлозі.

Завершила піднесений лист артистка словами: «Ти і я, малюче… давай перетворимо за допомогою кохання це похмуре місце на світне. Дякую тобі, що даруєш мені найщасливіші дні мого життя. Направду твоя М.»

Майлі також виклала давню світлину в Інстаграмі, зроблену на знімальному майданчику «Останньої пісні». Зображення датоване 13-м липня 2009 року.