Новини

Майлі Сайрус планує відродити свої пікантні образи

8 апреля 2019

Виконавиця «Wrecking Ball», яка вийшла заміж за Ліама Гемсворта в грудні 2018-го, як повідомляють, працює над новим сольним студійником. Джерела, близькі до зірки, розповіли для британського журналу «Heat», що «колишня Майлі» готова шокувати, і це, мовляв, дещо хвилює її чоловіка-актора.

«Образ Майлі для нового альбому буде екстремально колоритним поверненням у ті часи, коли вона виступала з Робіном Тіке. Часи, коли вона порвала з Ліамом і геть злетіла з рейок», – запевнив інсайдер.

Випадок, який пригадала наближена до поп-виконавиці особа, і про який заговорив чи не увесь світ, – це виступ Сайрус із творцем «Blurred Lines» 2013-го. Того самого року вона також знялася оголеною у кліпі на свій хіт «Wrecking Ball».

Пізніше Майлі возз’єдналася з Ліамом. Вони побралися і, здавалося, співачка почала жити значно стриманіше. Але, за словами джерела, артистка прагне довести, що вона не втратила свою запальну вдачу.

«Деякі плани, як-от співпраця з реп-виконавицею CupcakKe, підготовка гарячого відео та цілковито оголених світлин, викликають у Ліма занепокоєння. Він також стурбований тим, як на це реагуватимуть деякі члени його сім’ї. Але Майлі хоче довести, що в шлюбі вона не стала нудною, і переконана: утілення вищезгаданих задумів стане ідеальним доказом цього», – продовжило джерело.

Звістка про повернення «старої» Майлі виринула після нещодавнього інтерв’ю із «Vanity Fair», де виконавиця пояснила, що для неї значить шлюб: 

«Причина того, що люди в якийсь час одружуються, може видатися старомодною. Але я не думаю, що причина нашого весілля – старомодність. Шлюб – це, радше, початок нової ери».

Минулого тижня Майлі Сайрус також розкритикували за те, що вона залізла на вразливе дерево.