Новини

Майлі Сайрус по-філософськи ставиться до розлучення з Ліамом Гемствортом

12 августа 2019

Уже через кілька годин після того, як пронеслася новини про те, що семимісячний шлюб Майлі та Ліама дав тріщину, виконавиця «Wrecking Ball» завітала в неділю до соцмережі та залишила таємничу цитату про стан планети.

«Не змагайтеся з еволюцією, бо ви ніколи не переможете. Як і для гори, на вершині котрої я стою, і яка колись була під водою та пов’язана з Африкою, зміни неминучі. Доломіти не виникли протягом ночі. Для формування цієї краси знадобилися мільйони років», – написала Сайрус.

Майлі відпочиває з товаришкою Кейтлін Картер, що раніше порвала з Броді Дженнером.

Попспівачка додала:

«Мій тато завжди говорив мені: «Природа ніколи не квапиться, але вона завжди вчасно…» Це наповнює моє серце спокоєм і надією, коли знаєш, що це правда. Мене вчили поважати планету та її процеси, і я теж зобов’язаний робити те».

Представники зірок, що Ліам і Майлі погодилися на розлучення. Мовляв, як особи, які розвиваються та змінюються як партнери та індивідуальності, які еволюціонують, вони вирішили, що найкраще дня них нині – зосередитися на собі та кар’єрах.

У заяві також ідеться:

«Вони все ще залишаються відданими батьками всіх своїх тварин, яких із любов’ю виховують порізно. Будь ласка, поважайте їхній процес й особисте життя».