Новини

Майлі Cайрус набила татуювання з рядком гурту Pixies

28 августа 2019

Виконавиця нещодавно виконала наживо найсвіжіший синґл «Slide Away». Кажуть, на створення емоційної балади виконавицю надихнув розрив із Ліамом Гемствортом, котрий минулого тижня подав документи на розлучення.

Під час концерту в Нью-Джерсі в неї на біцепсі помітили нове тату. «Моя голова відчувала страх, але моє серце почувалося вільним» – видніється напис на руці. Це – рядок із треку «The Thing» за 1990 рік від Pixies. Пісня спочатку з’явилася на бісайді знаменитого синґлу альтрокерів «Velouria», а також стала частиною треку «The Happening» із їхнього альбому «Bossanova».

Як повідомляють у виданні «People», нове татуювання Сайрус – це твір знаменитого тату-майстра Winter Stone. Художник із Лос-Анджелеса має неймовірний список клієнтів, який включає Леді Ґаґу, Джо Джонаса та Демі Ловато.

Тим часом Майлі Сайрус висловилася стосовно своєї недавньої розлуки та заперечила, що вона зраджувала Гемсворта під час їхнього шлюбу.

«Тут немає жодних секретів. Я збагачувала досвід кожною ситуацією в житті. Я не досконала, я не хочу такою бути, це нудно. Я виросла на ваших очах, але суть полягає в тому, що я виросла», – написала співачка в довгому твіті.