Новини

Майлі Сайрус вилила емоції в новій пісні «Slide Away»

16 августа 2019

Майлі Сайрус зненацька видала геть свіжу пісню під назвою «Slide Away». Співавторами треку стали Сайрус, Альма Міеттінен, Майкл Л. Вільямс II і Ендрю Ваятт. Ваятт також спродюсував композицію з Mike Will Made-It’ом.

Під простору мелодію гітар і спокійний біт Сайрус розмірковує про тривожне минуле та ліпше майбутнє:

«Колись це був рай, Колись я була паралізована. Думала, я втрачу вогні цієї гавані, але час це відпускати», – співає Сайрус.

Прем’єра «Slide Away» відбулася всього через кілька днів після того, як попзірка натякнула на появу нової музики. На знімку, завантаженому у твіттер, вона зображена під час запису в студії.

Емоційний трек артистки виринув іще й у період її розколу з чоловіком-актором. Згідно з офіційною заявою її представника, Майлі Сайрус і Ліам Гемсворт вирішили перервати шлюб, щоб зосередитися на собі та своїх кар’єрах.

«Вони все ще залишаються відданими батьками всіх своїх тварин, яких із любов’ю виховують порізно. Будь ласка, поважайте їхній процес й особисте життя», ідеться в повідомленні.

До слова, пара пов’язала себе шлюбними путами в лютому цього року.

Раніше Сайрус оприлюднила пісню, яку приготувала для своєї появи в «Чорному дзеркалі». А в червні співачка представила мінідиск «She Is Coming», який у «NME» охрестили «дивним, безсоромним і головне – надзвичайно розважальним».