Новини

Майлі Сайрус згадала про ворожнечу Нікі Мінаж і Карді Бі в новій пісні «Cattitude»

27 мая 2019

Майлі Сайрус здивувала глядачів події «Big Weekend» у Мідлсбро, Англії, що відбулася цими вихідними. Під час виступу вона представили три свіжі композиції. Один із треків особливо вирізнявся поміж інших, оскільки колишня діснеївська зірка згадала в ньому сварку Нікі Міжаж і Карді Бі.

Пісня, як повідомляють, зветься «Cattitude». У ній присутній рядок: «Я тебе люблю, Нікі, але слухаю Карді». Жодна з реперок поки не відповіла на згадку про себе.

Хоча у творі чітко згадується саме ворожнеча Нікі та Карді, вона породжує інше питання: які в самої Майлі стосунки з гітмейкеркою пісні «Anaconda»? Річ у тім, що ще 2015-го Нікі висловилася щодо усунення її кліпу з претендентів на перемогу в категорії «Відео року» на одній із премій: «Якщо ваш кліп вшановує жінок із надто худими тілами, то ви будете номіновані на відео року. Чорні жінки вельми впливають на поп-культуру, але їх рідко винагороджуються за це».

Майлі розкритикувала позицію реперки в інтерв’ю. Вона зазначила: «Я не поважаю твою заяву через гнів, який прибув із нею».

Два інші треки, які представила Майлі, начебто мають імена «Mother’s Daughter» і «Dream». Усі три композиції, імовірно, будуть включені до її нового проекту «She Is Coming», який білявка планує представити 31-го травня.