Новини

Майно твоє, але сусідам догоджай: за маєтком Еда Шира знову пильно наглядають

13 марта 2019

Ед Ширан опинився в центрі розслідування. Уповноважені працівники перевірять, чи використовують ставок для дикої природи на території маєтку співака як басейн.

План виконавця пісні «Dive» звести водойму на своїй земельній ділянці, розташованій у Фрамлінгемі, Східному Саффолку, Англії, затвердили 2016-го. Одначе сусіди Ширана хвилюються через додаткове облаштування. Вони вважають, що ставок є не природним притулком, а басейном для плавання.

«Наскільки нам відомо, Рада приморського району Саффолка останнім часом не отримувала листів зі скаргами щодо використання цих ставків, адже це питання розглянули торік. Проте ми знаємо про нинішнє занепокоєння, тож відвідаємо це місце з метою розслідування», – повідомив прес-секретар ради.

Чиновники пропонують будь-якій особа, котра має докази використання водойми не за затвердженим призначенням, звернутися до їхньої ради. До слова, у плані щодо облаштування ставка зазначено: музикант не може користуватися ним для проведення такого дозвілля, як плавання чи риболовля.

Один із сусідів Еда на ім’я Тоні Робінсон якось написав до ради скаргу. У ній ідеться, що територію маєтку облаштували для «дикого життя», а не, власне, для «дикої природи». У понеділок він розповів «BBC», що його точка зору «усе ще актуальна».

Представники Еда поки не коментують ситуацію, що склалася.

Раніше чиновники відхилили звернення 28-річного виконавця щодо зведення на його землі монументальної саксонської каплиці, оскільки вона не поєднувалася б із місцевим пейзажем.

Ед Ширан не єдиний, із ким сусіди вступають у конфронтацію. Між Роббі Вільямсом і гітаристом Led Zeppelin Джиммі Пейджем торік завершилося подібне протиборство, пов’язане з басейном в історичному будинку.