Новини

Megan Thee Stallion і Нікі Мінаж зачитали про гарячу дівчину

9 августа 2019

Megan Thee Stallion для вашого слухацького задоволення представила довгоочікувану пісню «Hot Girl Summer». Реліз відбувся 7-го серпня. Новий літній гімн спродюсував Juicy J, до його запису доклали зусиль Нікі Мінаж і Ty Dolla $ign.

Трек починається вступними рядками треку «Act Up» дуету City Girls. Ty Dolla лунає у приспіві, а дві виконавиці обмінюються веселими та зухвалими віршами:

«Коли ми кажемо, що це – літо гарячої дівчини, ідеться не про градуси», – читає Мінаж, а потім приєднується її молодша колега: «Я пориваю зі своїм хлопцем щосезону. Справжня гаряча дівчина, агов, у мене одразу один або два коханці».

Пісня закінчується тим, що Меґан і Нікі об’єднують голоси в останньому куплеті, котрий включаєрядок:

«Я гаряча дівчина, тож ти знаєш: це не зупинити».

Megan Thee Stallion уперше дражнила піснею минулого місяця. Відтак вона повідомила, що трек прибуде 2-го серпня. Однак артистка затримала видання, оскільки вирішила додати куплет Нікі.

Виконавиця пригадала, як зародилася їхня співпраця, в інтерв’ю для «E! News»:

«Ми просто улаштували лайв, і вона буквально записала свій вірш тієї ночі. Вони надіслали мені пісню, і я сказала: «Це відбувається не насправді. Ви розігруєте мене»».

Про куплет від виконавиці «Anaconda» Меґан відгукнулася:

«Мені це до душі. Це дивовижно. Не віриться, що вона зробила це так швидко».

В іншому інтерв’ю репартистка перелічила колег, із якими хоче співпрацювати. Окрім Карді Бі виконавиця назвала й Ріанну:

«Я, певно, попрацювала б із Ріанною. Це в списку моїх завдань. Погана дівчинка із гарячою дівчинкою? Це буде шалено».