Новини

Мерая Кері, Фаррелл Вільямс і чимало інших знаменитостей привітали Міссі Елліотт із історичним досягненням

14 января 2019

Про те, що Міссі потрапила до числа вшанованих цього року, повідомили 12-го січня. Разом із артисткою до Зали слави авторів пісень увели фолк-виконавця Джона Пріна, британського співака Юсуфа Іслама, раніше відомого як Кет Стівенс, аренбі-автора та продюсера Далласа Остіна й інших.

Елліотт, котра іще й стала єдиною жінкою серед цьогорічних лауреатів, поділилася святковим настроєм у мережі.

«Бажаю привітати всіх неймовірних авторів пісень, яких увели до Зали слави авторів пісень 2019-го, а також усіх номінованих, позаяк їхня твори неймовірні», – написала зірка поряд зі своєю світлиною в Інстаграмі.

Іще Міссі додала: «Я смиренна і вдячна, і плачу від радості у зв’язку з уведенням, також дякую Тобі, Боже, і люблю всіх вас так сильно! Я буду завжди смиренна і вдячна…»

Гіп-гоп-легенду, котра написала мелодії для Аалії, Вітні Г’юстон, Бейонсе Ноулз і Моніки, затопили похвалою шанувальники та друзі. Однією з перших висловила свою радість щодо вшанування давньої приятельки Мерая (її, до речі, цього року номінували на введення, але так і не ввели).

«Вітаємо, дорога! Це заслужена честь», – написала Кері. А Фаррелл зі свого боку висловився: «Вітаю, сестро. Ти – найзапальніша (найкраща)».

«Вітаю, поплічнице!» – відгукнувся Баста Раймс. Давній колега винуватиці події Тімбаленд зазначив: «@missymisdemeanorelliott, вітаю, моя сетро, це – велич!» Джон Ледженд не проґавив можливості долучитися до колег зі словами: «Вітання! Безумовно, заслужено!»

Міссі – усього третя з виконавців репу, котрих увели до Зали слави авторів пісень. Першому така честь випала Джеєві Зі 2017-го, а Жермен Дюпрі торік став другим в історії.

П’ятдесята урочиста церемонія введення, на котрій зберуться вшановані, відбудеться в Нью-Йорку 13-го червня.