Новини

Мерая Кері судиться з колишньою помічницею

17 января 2019

У своєму позові виконавиця «We Belong Together» стверджує, що Ліанна намагалася використати таємно зняті кадри з «персональною активностю» для виманювання з неї восьми мільйонів доларів. Шантажувати Мераю незручними роликами, які б у разі публікації могли б негативно позначитися на репутації Кері, працівниця вирішила після звільнення.

Згідно з юридичним документом, котрий роздобули представники сайту «TMZ», Азарян показала відео, яке вона таємно зняла, друзям, і сказала тим, що вона продасть компромат, якщо співачка коли-небудь її позбудеться. 

Ліанну звільнили в листопаді 2017-го після двох з половиною років на посаді помічниці. За словами Мераї, саме тоді й запрацювала схема шантажу.

Співачка заявила, що вимагала повернути їй відео й інші матеріали, але цього не сталося. Мерая, котра так хвилюється через оприлюднення відео, не каже, що саме на ньому зафіксовано. Знавці інциденту кажуть, що йдеться про інтимні кадри.

На додаток до скарги про шантаж зіркова мати двох дітей заявила, що невдовзі після того, як найняла Ліанну в березні 2015-го року, помічниця на власний розсуд витрачала гроші з кредитки. Вона здійснювала закупи особистих речей, а також використовувала ім’я співачки, щоб забезпечити собі хороші знижки. При цьому зарплата Азарян становила триста двадцять сім тисяч американських доларів на рік.

Новина з’явилася незабаром після того, як Мерая врегулювала суперечку з колишньою менеджеркою Стеллою Булочніков. Їхня гостре юридичне протистояння завершилося конфіденційною угодою.

Булочніков, яка з’явилася в документальному проекті «Світ Мераї», пішла від гітмейкерки «Heartbreaker» у квітні 2018-го. Управліниця звинувачувала Мераю в несплаті понад сотні мільйонів доларів.