Новини

Мераю Кері уведуть до Зали слави авторів пісень

17 января 2020

Мераю Кері зарахували до числа знаменитостей, яких цього року уведуть до Зали слави авторів пісень 2020 року.

Співачку вшанують за співавторство більшості її гітів, включаючи «All I Want For Christmas Is You», і це – «одна з найвищих відзнак у її кар’єрі».

Артистка написала:

«Не можу в це повірити… Зала слави авторів пісень!!! Це справді одна з найвищих відзнак у моїй кар’єрі. Я настільки пишаюся і смиренна бути в компанії таких легендарних авторів пісень. Як тих, котрих долучили раніше, так і запланованих до уведення 2020-го!»

У гітмейкерки «Without You» загалом дев’ятнадцять шлягерів під першим номером, а це – більше, ніж в будь-якого іншого сольного виконавця.

До інших поетів, котрих запланували нагородити, належать Isley Brothers, Eurythmics, Рік Новелз, The Neptunes, Вільям «Майкі» Стівенсон і Стів Міллер.

Найвідоміші твори Isley Brothers – це «Shout» і «It’s Your Thing».

Дует Eurythmics відповідає за кілька гучних композицій, серед котрих і «Sweet Dreams».

Рік Новелс став співавтором треку Белінди Карлайл «Heaven is a Place on Earth», а також «White Flag» Дайдо та серії гітів із Ланою Дел Рей.

Гурт The Neptunes, до котрого належить Фаррелл Вільямс і Чед Г’юґо, – одні з найуспішніших продюсерів усіх часів і мають сумісні шлягери з Неллі, Брітні Спірс і Джастіном Тімберлейком.

Вільям «Майкі» Стівенсон став співавтором «Dancing in the Street», а Стів Міллер найліпше відомий як блюз-гітарист й автор пісень, що підготував гіти сімдесятих-вісімдесятих років, у тому числі – «The Joker» і «Swingtown».

Найл Роджерс, голова Зали слави авторів пісень, сказав про обраних 2020 року:

«Перше, що вам потрібно знати, – це пісня. Друге, що вам потрібно знати, – це пісня. І третє, що вам потрібно знати, – це пісня. Я дуже пишаюся тим, що ми нагороджуємо деяких найважливіших авторів пісень усіх часів, і що вибір 2020-го року відображає різноманітність і єдність жанрів, етнічної приналежності та статі. Поетів, які збагатили наше життя й свого часу буквально перетворили музику, а також допомогли зробити її такою, якою вона є сьогодні».