Новини

Мері Джей Блайдж записала сумісний трек із Каньє Вестом

21 сентября 2017

Тринадцятий студійник Мері Джей Блайдж «Strength of a Woman» прибуде незабаром. Для запису платівки вона об’єднала разом знаменитих виконавців. Каньє Вест один із них. Блайдж – шанувальниця репера, тож вона й запропонувала йому записати спільну пісню «Love Yourself».  Трек представили на нью-йоркській радіостанції 30 березня. Нижче можна ознайомитися з фрагментом пісні.

 
 

Раніше Блайдж дещо розповідала про сингл. «»Love Yourself» – це хардкор-хіп-хоп-соул. Це те, що я кажу собі, коли необхідно. «Не здавайся. Люби себе». Коли ви чуєте слова, ви дізнаєтеся про це, – мовила виконавиця й додала: Я – шанувальниця Каньє. Я завжди любила Каньє. Я завжди хотіла працювати з Каньє. Я звернулася до його менеджера, отримала його номер, почала з ним переписуватися про те, як мені хочеться долучити його до «Love Yourself»».

Після прем’єри треку Мері Джей зайшла в Інстаграм, де виклала трекліст й обкладинку майбутнього альбому. У коментарі вона подякувала колегам, а також зазначила, що це – один із найпотужніших її альбомів. Також артистка пообіцяла видати платівку 28 квітня.

 
 

Окрім Веста, до запису студійника долучилися Quavo, Міссі Елліотт, Prince Charlez і Kaytranada.

Перед цим артистка видала сингл «Thick of It». «Ця композиція особиста і її болісно виконувати. Проте я не стримувала себе. Це не те, якою я є, але я не збираюся підлаштовуватися під цей образ. Ми всі маємо справу з любов’ю й емоціями, у яких заплуталися, і ми повинні вистояти, вирости й залишатися чесними з кращими версіями самих себе», – зазначила Блайдж.