Новини

Метеликовий мотив: Тейлор Свіфт спричинила нові спекуляції серед шанувальників

18 марта 2019

Тейлор Свіфт пробудила своїх фанів тим, що 14-го березня завітала на «iHeart Radio Awards» у босоніжках із накладками у вигляді метеликів. Річ у тім, що попередній (шостий) альбом зірки «Reputation» (за 2017 рік) був пов’язаний із мотивом змії. Тож тепер шанувальники обговорюють у соцмережах: може, Тейлор натякає на тему свого наступного студійника?

«Що ж, «Reputation» супроводжував мотив змії. Нині ж ідеться про метелика, бо Тейлор нарешті вибралася з кокона та стала чарівним метеликом, сповненим любові та світла», – зазначено в одному з дописів.

А в іншому додано: «Бачите це взуття? Ось про що воно каже: попередня платівка пов’язана зі зміями… Наступна буде пов’язана з метеликами».

Свіфт, якій на вищезгаданій події вручили нагороди за найкращі тур і кліп (екранізацію синглу «Delicate»), мовила зі сцени: «Я просто хотіла повідомити вам, що коли з’явиться нова музика, ви будете першим, хто про неї дізнається».

Свіжі твори знаменитість готує під егідою нового лейблу. У листопаді 2018-го (після закінчення контракту, підписаного з «Big Machine» у п’ятнадцятирічному віці) зірка уклала угоду з «Universal Music Group».

Минулого місяця співачка також опублікувала в одному з глянців есе, де міркує про свої життєві уроки, вивчені перед тридцятиріччям. Артистка поділилася роздумами про нинішню поп-музику, самозахист й улюблені страви.