Новини

Метт Белламі поділився весільним знімком

12 августа 2019

41-річний очільник Muse одружився зі 29-річною манекенницею. Приватна церемонія відбулася біля моря в суботу 10-го серпня. Молодята поділилися першими знімками з мальовничої події в інстаграмі. Обоє підписали світлину «Пан і пані Белламі».

Метт і Елль в оточені гостей подолали прохід, що був прикрашений квітами та зеленню. Позаду подружжя виднілася величезна уквітчана арка.

Еванс була в приголомшливій кремовій мереживній сукні без бретелей. Метт – у кремовому костюмі, краватці-метелику та замшевих туфлях пісочного кольору.

Пара почала зустрічатися 2015 року. Метт освідчився в грудні 2017-го за лічені дні після дня народження Еллі. Тоді вони відпочивали на Фіджі.

«Лише через кілька днів після мого дня народження, під час найромантичнішого в нашому житті відпочинку, чоловік моєї мрії попросив мене вийти за нього! Звичайно, після сліз радості, задихань від шоку та секундної невіри, я сказав «так»!» – зазначила тоді на фотохостингу зірка кліпу «Blurred Lines».

Рокер раніше був заручений із Кейт Гадсон, матір’ю свого восьмирічного сина Бінґа. Вони порвали наприкінці 2014 року, але залишалися поруч, і Кейт навіть запросила колишнього та Елль приєднатися до її родини в Колорадо на різдвяні свята.