Новини

Метті Гілі поділився подробицями та обкладинкою нового «дещо емівського» альбому гурту The 1975

15 апреля 2019

Колектив, попередній і третій диск якого «A Brief Inquiry Into Online Relationships» потрапив у навушники та колонки слухачів 2018-го, раніше зазначав, що в четвертій платівці більше відчуватиметься вплив британських артистів на кшталт The Streets і Burial. Тепер у новому інтерв’ю Гілі додав, що диск радше нагадуватиме емо.

«Я активна емо-людина, ось як я б себе назвав. Думаю, гурти, коли потрапляють на сцену, вони, мабуть, бажають стати рок-гігантами. А ми бажаємо закінчити як маленький емо-гурт, якщо ви розумієте, про що я», – розповів Гілі.

Артист продовжив: «Це не схоже на те, де завершилося звучання емо. Наприклад, My Chemical Romance чи Fall Out Boy. Тут є певні посилання на гурти Joan Of Arc, Braid і Mineral… Ви чуєте чимало цього в новому міні-диску No Rome – це щось на зразок емо-запису».

У вихідні команда тішила шанувальників на «Коачеллі», де про себе дала знати Кеті Перрі, а ще подивувала гостями на сцені Аріана Ґранде. Поряд із цим Метті пообіцяв фанам у Твіттері, що їм не доведеться довго чекати альбом, а також продемонстрував зображення, схоже на обкладинку диска.